GPS Agro - firma - Startside


GPS Agro specialiserer sig i ydelser og rådgivning til præcisionsjordbruget. Virksomheden blev grundlagt i 2001 og drives af grundlæggeren og indehaveren agronom Casper Szilas (se Curriculum vitae - CV).

Det er GPS Agro's målsætning at levere rådgivning af høj kvalitet specielt med henblik på jordbundskortlægning i skov- og landbruget, strategisk jordprøveudtagning, fortolkning af jordbundsanalyser samt udarbejdelse af graduerede tildelingsplaner i forbindelse med præcisionsjordbrug i Danmark.

Siden efteråret 2009 har GPS Agro været autoriseret forhandler af Teejet produkter. Der fokuseres primært på GPS relaterede produkter så som autostyring, sporfølgning og redskabskontrol, hvor GPS Agro tilstræber at levere en intensiv support for at få en vellykket implementering og anvendelse af produkterne i maskinerne på bedriften. Udover GPS produkterne føres et komplet sprøjtedysesortiment.

Tidligere arbejde vedr. Minjingu råfosfat i Tanzania kan ses her og her: Ph.D. thesis (Szilas, C. (2002): The Tanzanian Minjingu Phosphate Rock - possibilities and limitations for direct application).


Startside